Látásjavító program

Kinek ajánlott a Látásjavító Program?

A Látásjavító Program mindenkinek ajánlott, aki úgy érzi látása már nem tökéletes. Ajánlott, ha rosszabbodást vett észre az utóbbi időben, ha még nem is rendelkezik szemüveggel, de gyakran könnyezik a szeme, hunyorít, ha sokat ül Tv, vagy monitor előtt, szeme estére kivörösödik, begyullad, ha reggel bedagadt vagy csipás szemmel ébred, ha szemüveget, kontaktlencsét visel. Azok is részt vehetnek a programban, akik éppen szemműtét előtt állnak, vagy már műtét után vannak. Szintén ajánlott a Látásjavító Program krónikus betegségből származó látásgyengülés esetén, mert az egyes alprogramok tekintettel vannak a háttérben álló anyagcserezavarokra.

A kezelés menete

A Látásjavító Program egy négyhónapos felmérés, amely minden esetben képzett terapeuta, vagy orvos vezetésével zajlik. Az eredmények kiértékelése szem szakorvos által történik, a statisztikai feldolgozást biomatematikus végzi.

Első alaklommal a szakember olvasópróba segítségével felméri az éleslátást, majd hetente hasonló módon ellenőrzi a változást. A gyenge intenzitású mágneses kezelés a hét 5 munkanapján történik, egy alaklommal fél órát vesz igénybe.

A kezelés alapelve

A kezelés során extrém gyenge intenzitású elektromágneses jelekkel dolgozunk. A jól megválasztott rezgések az élő szervezet számára könnyen felismerhetők, ezért gyorsan és hatékonyan hasznosítható információkat jelentenek a megfelelő szervnek, életfunkciónak. Ezzel segítjük azok harmonikusabb, szabályozottabb működését, ami hozzájárul az egész szervezet jobb önregenerációjához. A kezelés homeopátiás elvek alapján történik, ahol a kezelés hatékonysága az alkalmazott és a szervezetben képződött rezgések összehangoltságán múlik, nem a jelerősségen, ezért dolgozunk un. extrém gyenge intenzitású jelekkel. Speciális biorezonanciás kezelő eszközeink segítségével természetes módon harmonizáljuk a szervezet anyagcseréjét, azaz segítjük abban, hogy az őt folyamatosan elhangoló környezeti behatásokra válaszként sajátságos tulajdonságai (individuum) magtartása mellet alkalmazkodhasson (adaptáció, rugalmas reakciókészség) az adott körülményekhez, miközben saját stabil működését biztosítja (homeosztázis). A módszer fájdalom és mellékhatás mentes, bármely egyéb kezelés (műtét, gyógyszeres kezelés) kiegészítésére, vagy önállóan is használható. A biorezonanciáról részletesebben a http://www.hippocampus-brt.com; http://www.eni-med.hu honlapokon tájékozódhat.

Milyen eredmény várható?

Szemproblémák oki kezelésére már régóta törekszünk, homeopátiás kezelésekkel világszerte jó eredményeket értek el ezen a területen is. Spanyolországban egy hasonló látásjavító program hatalmas sikert aratott, a résztvevők többsége az első 2-3 hét után jól észrevehető látásjavulásról számolt be. Mindenkinek javult a látása, csökkentek, vagy eltűntek szemüket érintő addigi panaszaik, tüneteik, más területen érzékelt panaszaikban is jelentős javulás állt be. Természetesen mindenkinek a saját kiinduló állapotához képest érdemes az eredményt értelmezni.

Fontos-e a rendszeres kezelés?

Ha valakinek javul a látása, akkor is kell-e a 4 hónapon keresztül folytatni a kezelést?

Bár egyértelmű javulás már néhány nap után tapasztalható, érdemes tovább folytatni a kezeléseket. A tünetek enyhülésével, elmúltával többnyire csak a „jéghegy csúcsa” válik sokkal jelentéktelenebbé, de az addigi tüneteket is létrehozó és meghatározó tömeges elváltozás, rendezetlen működés a „felszín alatt” még továbbra is döntő. Ezek szabályozása, rendszerbe vonása alapvetően fontos a hosszú távú, tartós eredmény elérése érdekében. A program tehát 4 hónapos, a kezelések száma hetente 5 nap. Ennyi szükséges. Amennyiben több nap kimarad, úgy a kezelés eredményessége csökkenhet. A Látásjavító Program célja az, hogy az önregenerációs folyamatok komplex serkentésével végleges látáskorrekciót tegyen lehetővé. Ennek érdekében javasoljuk, hogy javulás esetén vegyen részt táplálkozási tanácsadáson is, hogy a szervezetének legjobban megfelelő diéta követésével segítse szervezete önregenerációs mechanizmusait.

 Milyen költséggel számolhat, aki a kezelést igénybe veszi?

A kezelés költségei a rendszer működtetéséhez szükségesek. Egy kezelés ára 1 250 Ft. Ez egy átlagos biorezonanciás kezelés (3 500-5 000 Ft) harmada, negyede. Havi szinten 25 000 Ft-ot jelent.

Ma Magyarországon a lézeres szemműtétek szemenként 80-220 ezer Ft-ba kerülnek, a multifokális szemüveg ára minőségtől függően 100 ezer Ft körül mozog. Ezek nem oki kezelések, mindkét esetben a szervezetre ráerőltetett, nem természetes megoldásról van szó. Az általunk javasolt programban a külső (helytelen életmód, civilizációs betegségek) és belső stresszfaktorok hatására felbomlott egyensúlyt segítjük helyreállni. Cél, hogy a szervezetben rögzült, a rendszert kimerítő folytonos kompenzációs mechanizmusokat oldjuk, és a legtermészetesebb módon szervezetünk öngyógyító képességeinek hatékony működtetésével a folyamatos adaptációt biztosítsuk.

 Mit tegyen, aki nem ér rá naponta elmenni kezelésre?

A mai rohanó világban előfordul, hogy valaki nem tud rendszeresen eljárni kezelésre.

A programban résztvevőnek lehetősége van arra, hogy a programban használt készüléket megvásárolja. Ilyen esetben – amennyiben a heti éleslátás ellenőrzéseken továbbra is folyamatosan részt vesz, számára egy kedvezményes árat biztosítunk.

Ennek feltételeiről a helyszínen kap részletes információt.

Mennyire hatásos a kezelés? Van-e erre vonatkozóan valamilyen tapasztalat?

Átlagolt eredmények, tapasztalatok vannak, mégis mindenkinek az a végeredmény a fontos, ami a saját kiindulási éleslátásához viszonyítható javulás. Programunkban az utánkövetés nagyon szoros (heti ellenőrzés), és pontos, a változásokat, javulást a résztvevő számára is nyilvánvalóan követhetővé teszi. Szervezetünk rendezett önszabályozó működésén alapuló stabil eredmény a 4 hónapos napi kezelések után várható.

Ki lehet-e próbálni csak 1 hónapig, és ha hatásos, akkor folytatni? Ha valaki csak heti kétszer tud kezelésre jönni, az mennyire hatékony?

Mindent lehet, csak kérdés, hogy érdemes-e. Ha problémát jelent a heti 5 alkalommal történő kezelés, akkor érdemes megfontolni az otthoni kezelésre alkalmas eszköz vásárlásának lehetőségét. A Fraktállal otthonunkban kényelmesen, a számunkra legalkalmasabb időben, ülve, vagy ágyban fekve elvégezhetjük a kezelést, azaz lefuttathatjuk a két szemprogramot egymás után, napjában akár többször is. Családunk többi tagja is bármikor csatlakozhat, és könnyen megteheti ugyanezt, ily módon minden érintett részt vehet a Látásjavító Programban. Továbbá bármilyen más probléma megléte esetén, vagy csak prevenciós céllal is aktuális igény szerint a Fraktál egyéb programjai is folyamatosan használhatóak.

Az otthon használható készülék segítségével a 4 hónapos kezelés könnyen teljesíthető, sőt a javasolt kiegészítő programok lefuttatására is lehetőség van: Relax, Keringés, Emésztés, Idegrendszer, Energy Balancing, E-smog, Izom. Az eredmény így sokkal stabilabb.

A Látásjavító Program protokollja 4 hónapról, és heti 5 alkalomról szól. Ha valaki eltér ettől a sémától, az várhatóan más eredményt kap. (Pl.: valaki bizonyos kórkép esetén 3×2 tabletta helyett csak kétnaponta 1 szemet szed.)

Javulás a szervezet saját lehetőségeihez mérten jön létre a lehető legnagyobb mértékben. A szemprogram alprogramjai magukban foglalják a szénhidrát anyagcsere, máj, vese, idegrendszer, érzelmi állapotunkra… vonatkozó jeleket. Tapasztalat szerint ezek rendszeres alkalmazása igen jelentős javulásokhoz vezetnek

Mit tehetek még otthon, hogy látásom javuljon, illetve javulás után a jó állapot stabilizálódjon?

Különböző módszerekkel (pl. állapotfelmérés) még tovább törekedhetünk arra, hogy a regeneráció minél teljesebb legyen. Megkereshetjük a szervezetben levő gócokat, meghatározhatjuk a mikrobiális terheltséget, allergéneket, kiszűrhetjük mely táplálékok fogyasztásától tartózkodjon, mit ehet helyette, milyen hiányállapotok vannak az Ön szervezetében, stb. Érdemes legalább általános ismerettel rendelkezni ezekről a faktorokról, hiszen alapvetően befolyásolják jólétünket, és szemünk állapotát is. A bevitt információk (táplálkozás, mozgás, gondolkodás, érzelmi tényezők) minősége tartósan meghatározza életünk minőségét.

Ezekről a lehetőségekről is kérjen tanácsot helyben.

Bővebb információ: a kezelés helyszínén!

Hippocampus Intézet Alapítvány 1092 Budapest, Ráday Utca 8. Tel.: 06/12990795, http://www.hippocampus-brt.com,