Méregtelenítési eljárások – Allergiakioltás


A PULZÁLÓ ELEKTROMÁGNESES TÉR ESZKÖZEINEK HASZNÁLATÁVAL SZERZETT
TAPASZTALATOK

Csiki Gábor Imre
okleveles humán kineziológus, természetgyógyász

Napjainkban egyre több ember szenved különböző ismert vagy ismeretlen okok által kialakult tünet-együttesekben, melyek kiváltó okaként szinte minden esetben a szervezet belső egyensúlyának felborulása áll. A belső egyensúly megteremtésének egyik elengedhetetlen feltétele a méreganyagok által okozott terhelés folyamatos kontrollja, a már a szervezetbe jutott méreganyagok rendszeres és tervezett kivezetése. Az allergia, melyet sokan korunk epidémiájaként emlegetnek, egyre több embert érint. Világviszonylatban az allergiás megbetegedések gyakorisága 30-35%-ra tehető. A világ lakosságának mintegy 20%-a allergiás rhinitisben szenved, 1,5%-a allergiás asthma bronchiale-ban, 10-12% atopiás dermatitisben, 1-2% kontakt dermatitisben, kb. 2% különböző bizonyított táplálék-allergiákban és szintén 2% gyógyszerallegiákban.

Az allergia nem más, mint a szervezet megváltozott reakciója. Amíg az ember szervezete egészséges, nem minden idegen anyaggal (antigénnel) szemben védekezik. Ám ahogy a különböző hatások (genetikai hajlam, környezeti hatások, életmód, mentális- és érzelmi állapotváltozások) összeadódnak, az immunrendszer az amúgy ártalmatlan idegen anyagokkal szemben (melyeket allergéneknek nevezünk) is ellenanyagot termel, vagyis szenzibilizálódik, érzékennyé válik. Ez sok esetben azért következik be, mert adott anyag, melyet a szervezet egy adott élőhelyen megszokott (pl.: parlagfű pollenje), az élettér megváltozásával már érzékenységet vált ki. A szervezet az adaptációs, alkalmazkodó folyamatból fokozatosan egy kompenzációs folyamatba megy át. Mivel az adott anyag, melyet a szervezet „jól ismert”, megváltozott, pl. a pollenre a városi szennyező anyagok is rátapadtak, ezáltal elektromágneses spektruma, így információtartalma megváltozott; s ezt a szervezet már idegenként, stresszorként kezeli.

A méregtelenítés és az allergiák kezelése a XXI. században már nemcsak gyógyszerekkel, különböző böjtökkel vagy táplálék-kiegészítők hadával képzelhető el. A biorezonancia terápia (BRT), mely a biofizikai orvoslás alapja, mind a méregtelenítésben, mind pedig az allergiák kioltásában oki kezelésként alkalmazható. A kezelés elméleti lényege, hogy minden élőlény elektromágneses rezgéseket bocsát ki és fogad be, melyek az egészségi állapotra vonatkozó információkat hordozzák. Minden esetben individuális, vagyis mindig az egyén aktuális állapotának megfelelő terápiás eljárás, amely az adott szervrendszer vagy allergiák esetén az adott anyag engramjával (elektromágneses lenyomatával) dolgozik. Nem invazív, fájdalom és mellékhatás mentes eljárás, akár a szervezet saját jeleinek felhasználásával (endogén BRT), akár külső jelek felhasználásával (exogén BRT) történik a kezelés.

A kezelés eszköze a Mobile Cell-Com (MCC) készülék, amely a szervezet saját rezgéseit és az adott anyagok rezgéseit olvassa le. A készülék a kóros, diszharmonikus rezgéseket kioltja, a legyengült, egészséges rezgéseket pedig felerősíti, s ezeket a korrigált rezgéseket visszajuttatja a szervezetbe. A méregtelenítés során a szervezet méregtelenítő rendszereinek működését erősítjük, a méreganyagok szervezetből történő eliminációját segítjük elő. Ezen, több mint két évtizede alkalmazott eljárással napjainkban költség-hatékony módon kezelhetők az allergiák (nincsen éveken keresztül tartó gyógyszeres terápia, folyamatosan súlyosbodó tünetek, mellékhatások, rossz közérzet, félelem, stb.). A terápiák minden esetben kiegészíthetők a Lenyo LuxTM készülékcsalád tagjainak használatával.

mobil_cell_com1